English
Mapa webaKontakt


Trofej Zagrebačkih pahuljica u Domu sportova

Međunarodni 12. Trofej Zagrebačkih pahuljica održat će se 28. veljače i 1. ožujka u Domu sportova i ugostiti jedne od najboljih ekipa iz svijeta sinkroniziranog klizanja. 

Ljubitelji klizanja će u dva dana sjajnog nadmetanja moći pratiti više od 400 klizačkih lica, četiri najbolje hrvatske ekipe seniorskog, juniorskog i kadetskog uzrasta, te najbolje gostujuće sastave iz Rusije, Njemačke, Češke, Mađarske i Finske. 

Ovo natjecanje je preraslo u tradiciju i jedan od simbola zagrebačkog ledenog sporta, a tradicija se nastavlja i ove godine. Seniorskoj ekipi Zagrebačkih pahuljica ovo će biti idealan izlazak pred domaću publiku budući da su nedavno na jakom turniru u Salzburgu izvele jedan od svojih najboljih programa ikada.

Ulaznica stoji simboličnih 15 kuna, a može se kupiti na blagajnama Doma sportova sat vremena prije početka natjecanja. Natjecanje u petak počinje od 16.45, a u subotu od 18.00 sati.

Kao i proteklih godina, izravan prijenos natjecanja biti će na službenoj internet stranici  www.zagreb-snowflakes-trophy.org.