English
Mapa webaKontakt


U nedjelju 28. izdanje Maskenbala na ŠalatiTradicionalni i iznimno popularni Dječji maskenbal na ledu održat će se i ove godine na klizalištu SRC Šalata, u nedjelju 11. veljače, u svom 28. izdanju te će tako svim stanovnicima metropole pružiti priliku da uživaju u karnevalskom šarenilu. Program je zamišljen kao zajedničko klizanje roditelja i djece pod maskama uz predstavljanje i izbor najboljih maski a odvijat će se u terminu klizanja za građanstvo od 10:30 do 12:00 sati.
 
Proteklih godina Maskenbal na ledu bio je izuzetno dobro posjećen a  i ove godine se očekuje nekoliko stotina maskiranih mališana pa stoga ne propustite dašak karnevalske atmosfere u srcu Zagreba. Ako je suditi po dosadašnjim izdanjima posjetitelje očekuju doista originalne maske jer su prethodnih godina nagrade osvajale maske junaka filmskog i literarnog serijala Gospodar prstenova te mega popularnih Ratova zvijezda, na ledu je bilo i članova obitelji Adams a nije nedostajalo niti maski iz poznatih bajki poput Crvenkapice, Lovca, Vuka i Bakice. 
 
Program vode i najavljuju DJ-i zvucima karnevalskih pjesama a sudionike očekuju bogate nagrade koje će biti dodjeljene najboljim maskama te besplatne krafne kao neizostavni dio svakog maskenbala. Maskiranim klizačima na ledu će se pridružiti i brojne maskote naših sponzora dok će pored glavnih nagrada koje uključuju ulaznice na objekte i programe pod ravnanjem ustanove Upravljanje sportskim objektima biti dodijeljene i utješne sponzorske nagrade.
 
Cijena ulaznice je 15 kn a još toliko treba odvojiti za najam klizaljki ukoliko klizači nemaju vlastite.