English
Mapa webaKontakt


Obilježen 26. maskenbal na ledu na Šalati

Klizalište Šalata ove je nedjelje, 07.02.2016., bilo u znaku malih i velikih maskiranih klizača.

Tradicionalno, već  26-i puta za redom proslavili smo maskenbal na ledu, koji željno svake godine išćekuju naši najmlađi sugrađani. Na klizalištu je klizalo preko 400-tinjak klizača, a među njima žiri je izabrao najbolje maske, što nije bio nimalo lagan zadatak.

Najbolja maska ove godine pripala je četvorcu- Crvenkapica, Lovac, Vuk i Bakica, druga nagrada otišla je u ruke obitelji zamaskiranoj u likove iz filma Star Wars, dok je treću nagradu osvojio dječak zamaskiran u lik iz filma Adams Family.

Uz glavne nagrade, podijelili smo i 10-tak utješnih nagrada, a niti jedna maska nije otišla kući praznih ruku zahvaljujući našem sponzoru Sport Educa, koji je pripremio poklončiće za sve maske.

Uz organizatora Ustanovu Upravljanje sportskim objektima, nagrade su pripremili i naši vjerni spoznori - Podravka, Kraš, Keune, Sport4You, hoteli na Sljemenu - Tomislavov dom i Snježna kraljica, Frizerski salon Zanetti, Shiseido-Everet Zagreb i Sport Educa, kojima ovim putem neizmjerno zahvaljujemo, jer bez njih ova tradicionalna proslava ne bi bila moguća.

Kakva je bila atmosfera na Šalati, najbolje možete vidjeti u našoj fotogalerijinagradene_maske.jpg
prva_nagrada.JPG
maske7.jpg
maske6.jpg
treca_nagrada.jpg
maske1.jpg
maske8.jpg
maske5.jpg
maske4.jpg
maske2.jpg