English
Mapa webaKontakt

Kreću upisi u program Proljetnog kampa na bazenu Utrina

Ustanova Upravljanje sportskim objektima odlučila je ove godine tijekom trajanja školskih proljetnih praznika osigurati edukativno-zabavne sportske i rekreacijske aktivnosti za najmlađe korisnike te organizirati Proljetni kamp na bazenu Utrina od 13. do 21. travnja.
 
Riječ je o programu koji će, u skladu s interesima te individualnim karakteristikama djeteta i njegovu uzrastu, ponuditi niz sadržaja poput sportskih aktivnosti (nogomet, rukomet, stolni tenis, badminton, košarka, odbojka, boćanje), kreativnih radionica (likovna i plesna radionica), sportskih aktivnosti na vodi (vaterpolo, igre u bazenu i skokovi, natjecanje u plivanju, izranjanje predmeta i natjecanje u ronjenju), odlaska u prirodu na jezero Bundek (igra lovice, orijentacija u prirodi, gimnastika na otvorenom), korištenje rola i zaštitne opreme a sve to pod stručnim vodstvom profesora kineziologije.
 
Bogati program Proljetnog kampa uključuje i društvene igre, sportski kviz, igru pantomime, školu trčanja itd.
 
Djeca će u spomenutom razdoblju imati osiguran boravak na objektu od 08:00 do 16:00 sati te ručak koji uključuje desert ili voće te sok, a u cijenu je uključena i sva dodatna oprema te rekviziti koji će se koristiti tijekom trajanja kampa. 
 
Cijena programa je 600 kuna a maksimalni broj polaznika ograničen je na 20. Prijave kao i više informacija o samom programu moguće je dobiti na broj telefona 01 6421 400. 



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.