English
Mapa webaKontakt

Javnozdravstvena akcija na Bundeku

Udruga SVE za NJU zajedno s Gradom Zagrebom uz sudjelovanje Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i NZJZ-a „Dr. Andrija Štampar“ organizira javnozdravstvenu akciju u cilju promicanja primarne i sekundarne prevencije. Tako će se građani, u subotu 27. svibnja, na Bundeku od 10 do 13 sati moći informirati o zdravim načinima života te ulozi pravilne prehrane i tjelesne aktivnosti u očuvanju zdravlja i oporavku od bolesti.

Javnozdravstvena akcija na Bundeku je nastavak projekta „Mi možemo. Ja mogu.“ koji je Udruga SVE za NJU pokrenula 2016. godine s partnerima Koalicijom udruga u zdravstvu, Hrvatskom poštom, Udrugom studenata medicine CroMSIC i tvrtkom Roche. Ovaj je put naglasak na porukama Ja mogu. Građani će se moći uključiti u akciju fotografiranjem s porukom prema svom izboru i slanjem besplatne e-razglednice sa svojom fotografijom. Razglednica u fizičkom obliku dostavit će se poštom izabranom primatelju s adresom u Hrvatskoj.

Svoje će programe predstaviti Hrvatski zavod za javno zdravstvo i NZJZ „Dr. Andrija Štampar“, različite sportske udruge s područja Grada Zagreba te udruge pacijenata, a građani će prigodno moći izmjeriti krvni tlak, šećer u krvi i uključiti se u edukativnu šetnju Stazom zdravlja kao i u različite sportsko-rekreativne sadržaje.

Program događanja. 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.