English
Mapa webaKontakt


Snimanje spota, reklame, serije ili filma na objektima USO


 
Svima je dobro poznato kako je ustanova USO svojim raznovrsnim objektima i bogatim sadržajima zaslužna za zdravlje i dobru formu profesionalnih sportaša i rekreativaca, no gotovo jednako veliki interes za objektima pokazuju mnogi filmaši te foto i video kreativci sto su prepoznali njihovu fotogenicnost koju koriste u svojim projektima.
 
Takvo sto ne cudi zna li se kako su na objektima radili priznati arhitekti poput Marijana Hržića koji potpisuje KC Dražen Petrović, Vinka Penezića i Krešimira Rogine koji su autori bazena u SP Mladost (šarmu ovoga objekta doprinose i skulpture Plivačice Tomislava Ostoje i Žena Baneta Milenkovića) ili Vjera Bakić i Matthias Kulstrunk koji su za bazenski sklop na Sveticama nagrađeni i godišnjom nagradom ”Viktor Kovačić” Udruženja hrvatskih arhitekata za najuspješnije arhitektonsko ostvarenje u svim područjima arhitektonskog stvaralaštva u 2016. godini i nagradom ”Vladimir Nazor” za arhitekturu i urbanizam (njihovo se rješenje našlo i među najboljim europskim arhitektonskim projektima nominiranim za bijenalnu Europsku nagradu za suvremenu arhitekturu).
 
 Pored atraktivnih objekata prepoznate su i prirodne ljepote jezera Jarun i Bundek ili Skijališta Sljeme čiji je dodatni plus činjenica da nude prirodni okoliš u srcu metropole što je zbog logistike itekako bitno produkcijama. I upravo stoga je u brojnim filmovima, serijama, dokumentarcima, reklamama ili glazbenim spotovima moguće prepoznati vizure nekog od objekta pod ravnanjem Ustanove.
 
Sat vremena snimanja po službenom cjeniku košta 500kn s PDV-om a više informacija na mail: uso.marketing@sportskiobjekti.hr.