English
Mapa webaKontakt


Objekti Ustanove ponovno nominirani za „Najbolje u Hrvatskoj – izabrali građani 2014“

Već tradicionalno, četvrtu godinu za redom, portal Vikendplaner.info, provodi projekt „Najbolje u Hrvatskoj-izabrali građani“, s ciljem  da građani izaberu najbolje destinacije i proizvode u svojoj županiji u jednoj od jedanaest kategorija.
 
Nominacije su i ove godine pripale objektima kojima upravlja Ustanova, a nominirani su od strane građana naše županije (Grad Zagreb), turističkih zajednica i samog portala vikendplaner.info.
 
RŠC Jarun i Park Bundek nominirani su u dvije kategorije- SPORT i PRIRODA, a u kategoriji SPORT nominaciju je dobilo još 7 naših objekata – Dom sportova, bazen Utrina, Zimsko plivalište Mladost, ŠRC Šalata, KC Dražen Petrović, Hipodrom Zagreb i Sportski park Mladost. 

Podsjetimo, prošle godine, RŠC Jarun i Park Bundek, zauzeli su 3 i 4 mjesto u kategoriji najbolje prirodne atrakcije u Gradu Zagrebu, a 2012., u kategoriji najbolje sportske destinacije u Gradu Zagrebu proglašen je RŠC Jarun.
 
Glasovanje će trajati do 06. travnja, a glasati možete putem sljedećeg linka. Najsretniji sudionik glasanja će osvojiti savršen vikend za dvije osobe portala www.VIKENDPLANER.info
 
Pozivamo vas sve da glasujete, te da svoj glas poklonite objektima  u sastavu Ustanove Upravljanje sportskim objektima, i to putem sljedećih linkova: RŠC Jarun, Park Bundek, Dom sportova, bazen Utrina, Zimsko plivalište Mladost, ŠRC Šalata, KC Dražen Petrović, Hipodrom Zagreb, SP Mladost.
 
Unaprijed zahvaljujemo za svaki vaš glas i vidimo se na sportskim objektima Grada Zagreba!