English
Mapa webaKontakt

Uspješni sportaši na izvlačenju parova za Kutiju šibica

Ove godine na Kutiji šibica sudjelovat će čak 204 momčadi, a očekuje nas i jedno iznenađenje – prvi turnir žena

U petak, 18. studenog u prepunoj pivnici «Pivana» održan je ždrijeb povodom 46. izdanja malonogometnog turnira Kutija šibica. Proslavljeni olimpijci Valent Sinković i Josip Glasnović, zlatna paraolimpijka Sandra Paović, košarkaši Cibone Ante Žižić i aktualni prvak Hrvatske u plivanju Kristijan Tomić bili su domaćini ždrijeba te su imali čast izvući prve parove ovogodišnje Kutije koja će, kao i prethodnih godina, zasigurno biti zanimljiva i neizvjesna sve do samog kraja.
 
„Bila mi je velika čast sudjelovati na današnjem ždrijebu jer je za mene ovo jedno novo iskustvo. Mali nogomet mi je draži od velikog budući da je dosta brži i intenzivniji, te se nadam da će dvorane biti prepune!“ – rekla je Sandra Paović.
 
Ove godine za Kutiju šibica prijavile su se čak 204 momčadi. Ova impresivna brojka najbolje svjedoči o tome da i nakon dugog niza godina, koliko se ovo malonogometno natjecanje održava, Kutija šibica ne prestaje plijeniti pozornost ljubitelja nogometa, među kojima uživa reputaciju prave malonogometne poslastice.
 
„Veselim se ovogodišnjem izdanju malonogometnog turnira 'Kutija šibica' i svakako ću doći podržati moju kvartovsku ekipu iz Dubrave“, rekao je Josip Glasnović.
 
Kako je naglašeno prilikom svečanog izvlačenja, ove nas godine osim već tradicionalnog seniorskog, u kojem će sudjelovati 134 momčadi, i veteranskog turnira, za koji su se prijavile 52 momčadi, očekuje i jedno iznenađenje. Riječ je o turniru žena, koji će se ove godine održati po prvi puta. Turnir počinje 26. studenog te će se osim u popularnoj Dvojci Doma sportova odigravati u sportskim dvoranama Trešnjevka, Trnsko, Peščenica, Dubrava i Sutinska vrela.
 
Sustav natjecanja u seniorskom i veteranskom turniru ostat će isti kao i prethodnih godina te će se igrati po principu 5 igrača u polju + vratar loptom veličine br.5, dok će se turnir žena igrati po principu 4 igračice + 1 vratarica loptom  veličine br. 4. Turnir počinje sljedeće subote, a finale će prema rasporedu biti održano 30. prosinca u Domu sportova.

Fotogaleriju pronađite na FB stranici


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.