English
Mapa webaKontakt

Krenula kupališna sezona na otvorenim bazenima i gradskim kupalištima

Kupališna sezona na jezerima Bundek i Jarun službeno je krenula 1. lipnja, na otvorenim bazenima Sportskog parka Mladost krenula je u četvrtak 3. lipnja, a dan kasnije građanima je svoja vrata otvorio i vanjski bazen SRC Šalata.
 
Službeno radno vrijeme kupališta na Bundeku i Jarunu je radnim danom od 10:00-18:00 sati, a vikendom i blagdanom od 10:00-19:00 sati, budući da u tom vremenskom periodu na plažama gradskih kupališta dežuraju licencirani spasioci te je u istom periodu dostupna prva pomoć i dežurni liječnik. Radno vrijeme vanjskih bazena za građanstvo u sklopu Sportskog parka Mladost je radnim danom od 12:00 do 18:00 sati a vikendom i blagdanom od 10:00 do 19:00 sati. Na Šalati je bazen za građanstvo otvoren radnim danom od 13:30 do 18:00 sati te vikendom i blagdanom od 11:00 do 19:00 sati. 
 
Cijena ulaznice na bazenima za odrasle osobe radnim danom iznosi 20,00 kn, dok je cijena za djecu, umirovljenike i osobe s invaliditetom 10,00 kuna. Postoji mogućnost kupnje dnevnih, mjesečnih i godišnjih ulaznica, a detaljan cjenik možete pronaći na linku.
 
I dalje su na snazi sve propisane epidemiološke mjere na bazenima pod ravnanjem ustanove Upravljanje sportskim objektima što znači da je obavezno upisivanje u evidencijske liste (ime, prezime, broj telefona, vrijeme dolaska), dezinficiranje ruku na ulasku u objekt, nošenje maski za lice u svim zatvorenim prostorima objekta, mjerenje tjelesne temperature (korisnicima s tjelesnom temperaturom iznad 37,2 ˚ C neće biti dozvoljen ulazak na objekt), obavezno pridržavanje propisanog razmaka od najmanje 2 m u zatvorenim prostorima, a 1,5 m na otvorenim, te obavezno tuširanje prije ulaska na prostore bazena i prolazak kroz predbazen za pranje nogu.





Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.