English
Mapa webaKontakt


Green City Open koncert na Bundeku

U subotu, 11.06., s početkom u 18 sati na zagrebačkom Bundeku, u sklopu Green City Projecta, održava se koncertni program pod nazivom Green City Open. Koncertni program se organizira povodom obilježavanja Svjetskog dana zaštite okoliša, a prisutne će zabavljati poznati hrvatski rock bendovi koji ujedno podržavaju ovaj eko projekt.
 
Green City Project je inicijativa kojoj je cilj senzibilizirati hrvatsku javnost o važnosti ekologije, uključiti građane i potaknuti ih na sudjelovanje  i vlastiti angažman  u zaštiti okoliša, te promovirati tvrtke koje svojim djelovanjem pomažu širenju ideje društveno odgovornog poslovanja.
 
U sklopu projekta kojim  ove godine ujedno obilježavamo UN-ovu godinu šuma  provedena je i akcija prikupljanja starog papira pod nazivom „Zeleni korak“  kojoj se priključilo 130 osnovnih škola iz cijele Hrvatske. U akciji je prikupljeno 370 tona starog papira čime je spašeno 1244 m3 šuma.
Organizatori koncerta pozivaju građane Grada Zagreba da se aktivno uključe u akciju i da na Bundek donesu jedan kilogram starog  papira kao ulaznicu za koncert. Stari papir moći će odložiti u za to odgovarajuće spremnike.
  
Za više informacija molimo posjetite stranicu organizatora - www.greencity.hr
 



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.