English
Mapa webaKontakt


Green City Open koncert na Bundeku

U subotu, 11.06., s početkom u 18 sati na zagrebačkom Bundeku, u sklopu Green City Projecta, održava se koncertni program pod nazivom Green City Open. Koncertni program se organizira povodom obilježavanja Svjetskog dana zaštite okoliša, a prisutne će zabavljati poznati hrvatski rock bendovi koji ujedno podržavaju ovaj eko projekt.
 
Green City Project je inicijativa kojoj je cilj senzibilizirati hrvatsku javnost o važnosti ekologije, uključiti građane i potaknuti ih na sudjelovanje  i vlastiti angažman  u zaštiti okoliša, te promovirati tvrtke koje svojim djelovanjem pomažu širenju ideje društveno odgovornog poslovanja.
 
U sklopu projekta kojim  ove godine ujedno obilježavamo UN-ovu godinu šuma  provedena je i akcija prikupljanja starog papira pod nazivom „Zeleni korak“  kojoj se priključilo 130 osnovnih škola iz cijele Hrvatske. U akciji je prikupljeno 370 tona starog papira čime je spašeno 1244 m3 šuma.
Organizatori koncerta pozivaju građane Grada Zagreba da se aktivno uključe u akciju i da na Bundek donesu jedan kilogram starog  papira kao ulaznicu za koncert. Stari papir moći će odložiti u za to odgovarajuće spremnike.
  
Za više informacija molimo posjetite stranicu organizatora - www.greencity.hr