English
Mapa webaKontakt


Završetak klizačke sezone na klizalištu Šalata

Ove nedjelje, 09. ožujka završava sezona klizanja na klizalištu Šalata.

Kako bi se što bolje oprostili od ovogodišnje klizačke sezone u nedjelju, za sve strastvene ljubitelje klizanja pripremili smo završni party, trosatno klizanje na ledu Šalate, u terminu od 18:00-21:00 sati.
 
U međuvremenu klizati možete od srijede do petka u terminu od 18:00-19:30 sati, u subotu u tri termina, od 10:30-12:00 sati, 18:00-19:30 sati, te od 20:30-22:00 sati. U nedjelju uz spomenuti završni party, klizati možete i u jutarnjem terminu od 10:30-12:00 sati.
 
Ovogodišnja sezona klizanja na Šalati započela je 16. studenog 2013. godine. Odrađeno je 126 rekreacijskih termina, odnosno 189 sati klizanja.  Klizalište je posjetilo preko 22 000 klizača, koji su kao i svake sezone uživali u klizanju uz odlične taktove domaće i strane glazbe koju su puštala naša dva DJ-a, dugogodišnji voditelji programa Video disca.
 
Od sredine studenog do početka ožujka na klizalištu je organizirano mnoštvo zanimljivih događanja, počevši od božićnog i novogodišnjeg party-a, proslave Valentinova, tematskih večeri. Odigran je još jedan hokejaški Winter Classic poznatih Medvjeda, a organiziran je i tradicionalni Maskenbal na ledu, na kojeg smo posebno ponosni, jer se već 24 godine organizira u kontinuitetu na najpoznatijem zagrebačkom klizalištu Šalata.

Osim za ljubitelje klizanja i hokeja, sezona je završena i za program dječjih vrtića u kojem je ove zime napravilo svoje prve klizačke korake blizu 2000 djece .

Pozivamo sve klizače da nam se pridružite još ovaj tjedan na Šalati jer je sljedeće klizanje na otvorenom moguće opet tek u studenom.

Zahvaljujemo se svima koji su klizali na Šalati, te vas sve u istom broju očekujemo i u sljedećoj klizačkoj sezoni!



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.