English
Mapa webaKontakt

Počela sezona kupanja na jezerima Jarun i Bundek

U četvrtak, 1.lipnja 2017. godine započela je sezona kupanja na jezerima Jarun i Bundek koja će trajati do 15. rujna a za kupanje su otvorene sve plaže (tri plaže na Bundeku i pet na Jarunu). Svih pet jarunskih plaža i ove se godine može pohvaliti Plavom zastavom.
 
Tijekom sezone na kupalištima će biti organizirano dežurstvo liječnika dok će za sigurnost građana na zagrebačkim plažama svakodnevno brinuti 30 spasilaca svakog dana od 10 ujutro do 20,00 sati što je i službeno radno vrijeme kupališta.
 
Uoči početka sezone odrađeni su i pripremni radovi pa je na dio plaža navezen novi sloj šljunka te je obavljeno ručno plijevljenje korova bez upotrebe herbicida i čišćenje plaža od sitnog otpada i biljnog materijala. Uz plaže otvoreni su vanjski sanitarni čvorovi s tuševima i fontanama s pitkom vodom.
 
Ispitivanje kakvoće vode provodi Gradski ured za zdravstvo i NZJZ „dr.Andrija Štampar“, a rezultati ispitivanja bit će dostupni na informativnim ormarićima uz plaže, na web stranici ustanove Upravljanje sportskim objektima te na stranicama Grada Zagreba i Zavoda „dr.Andrija Štampar“.



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.