English
Mapa webaKontakt

Drugo izdanje Utrke za Život u subotu na Bundeku



Udruga Hrvatska za Život pripremila je sportsko-rekreativni projekt pod nazivom Utrka za Život, odnosno Run for Life, koja će se održati u subotu, 1. lipnja 2019. godine na zagrebačkom jezeru Bundek i Savskom nasipu.
Utrkom se želi osvijestiti važnost svakog ljudskog života od njegova prirodnog začeća do prirodne smrti pa tako i kroz ovo sportsko događanje.

Ova lipanjska subota bit će prava obiteljska jer će se trčati u 2 kategorije - odrasloj i dječjoj.
Start dječje utrke (duljine otprilike 100 m) je u 10 sati. Prijavite svoje dijete (od tek hodača do 9 godina, u tri kategorije) na poveznici: https://forms.gle/mQpndm2xk8D77cfU8
 
Djeca će biti nagrađena prigodnim poklonima, a za dječju Utrku nema kotizacija, već je moguće dati donaciju za pomoć majkama i djeci
.
Start glavne utrke za odrasle je u 11 sati na jezeru Bundek (kod ljetne pozornice), a trči se Savskim nasipom do Savskog mosta i natrag sjevernom stranom nasipa do cilja na istoj poziciji na Bundeku, sveukupno 6800 metara. Prijave se mogu izvršiti na poveznici: https://forms.gle/dJE7eH36FW12BsRGA

Kao i prošle godine, pobjednici će biti nagrađeni postoljima i prigodnim nagradama, a kotizacija od 50 kuna osigurava svakom sudioniku majicu i okrjepu. Sav prikupljeni prihod od kotizacija i donacija namijenjen je majkama i njihovoj djeci, kojima pomaže Udruga “Hrvatska za Život”.
 
Podizanje startnih brojeva i majica za odrasle počinje od 9 sati, kod ljetne pozornice na Bundeku te je moguće i tada izvršiti prijavu za Utrku.
Za sve sudionike bit će osiguran lagani obrok i izvorska voda.
 
Ukoliko ne trčite, možete posjetiti štand Udruge "Hrvatska za Život", informirati se o novim aktivnostima i razgledati proizvode te donirati u skladu sa svojim mogućnostima.
Pridružite se spontano i iz srca, onako kako je i nastala utrka za život.



 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.