English
Mapa webaKontakt


Radno vrijeme za uskršnji vikend

Za nadolazeći uskršnji vikend mnogi građani spojiti će koji dan više i potražiti odmor što dalje od svojih ureda i svakodnevnih obaveza. Ukoliko ste ipak vikend odučili provesti u gradu, donosimo pregled radnih vremena naših objekata, te pokoju ideju kako iskoristiti ovaj vikend što kvalitetnije.

Rekreacija za uskršnji vikend

Ukoliko želite uživati još koji dan u klizanju, svakako to učinite danas i sutra, jer 30.03.2013. završava klizačka sezona na klizalištima Velesajam i Dom sportova.

Unutarnji bazeni Podružnice, Zimsko plivalište Mladost, bazen Utrina i SP Mladost, 30.03.2013. godine biti će zatvoreni, ali rekreacija će biti moguća za Uskrsni ponedjeljak i to prema sljedećem rasporedu:
  • Zimsko plivalište Mladost - od 12:00 do 20:00 sati;
  • Bazen Utrina - od 15:00 do 20:00 sati i
  • SP Mladost - od 10:00 do 14:00 sati.
Skijalište Sljeme nažalost zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta neće raditi u subotu, 30.03., ni za Uskrs 31.03. Za Uskrsni ponedjeljak skijalište će raditi od 09:00 do 16:00 sati, ukoliko će to dopustiti vremenski i sigurnosni uvijeti.

Predlažemo vam da za Uskrsni ponedjeljak posjetite TC Maksimir i odigrate koju partiju squasha u novo obnovljenoj dvorani u terminima od 08:00 do 22:00 sata.

Uskršnji ručak na Sljemenu

Jedinstven ugođaj uskrsnih blagdana možete iskusiti na našim hotelskim objektima na Sljemenu, apartmanskoj kući Snježna kraljica i hotelu Tomislavov dom. Uz odabrane i prepoznatljive delicije svi zainteresirani mogu uživati u šetnjama te vrhunskoj turističkoj ponudi koju nude ova dva objekta.

Za uskršnji vikend pripremili smo posebne vikend meni-e, ali isto tako možete uživati i u gotovim jelima poput graha, graha s kobasicama, te pečenoj purici i mlincima.

Svim našim korisnicima želimo blagoslovljen i sretan Uskrs!