English
Mapa webaKontakt

Šareni Holi Run & Fest na Jarunu

Omiljeno zagrebačko mjesto za rekreativne aktivnosti RSC Jarun biti će u subotu 13. svibnja, s početkom u 15.00 sati,  domaćinom neobičnom i izrazito šarenom događaju Holi Run & Fest. Naime, riječ je o utrci namijenjenoj svim generacijama s ciljem promicanja poruke „slavimo pokret“ bez obzira na ograničenja u kretanju.

U utrci nema mjerenja vremena niti pobjednika a posebnost joj daje činjenica da njeni sudionici posipaju živopisne holi boje dužinom svih četiri kilometra staze što cijelu utrku čini atraktivnijom i zabavnijom. Holi boje poznate su po indijskom festivalu koji obilježava završetak zime i pozdravlja dolazak proljeća te su potpuno prirodne i ne štete okolišu.

Ovaj šareni festival  koji okuplja sve uzraste, obitelji s djecom i osobe s invaliditetom, prvi put stiže u Hrvatsku čime se Zagreb pridružuje brojnim svjetskim metropolama a pored utrke trkača i rolera sudionicima će ponuditi i veliki DJ party uz Vanillaz i Kostu Radmana. Događaj ima i humanitarni karakter budući da će u suradnji s Hrvatskom udrugom paraplegičara i tetraplegičara a pod pokroviteljstvom tvrtke Bauerfeind biti darovana i jedna invalidska kolica.

Ulaznice za utrku i tulum nakon utrke mogu se do subote nabaviti po cijeni od 50 kuna a na dan događanja po cijeni od 75 kuna (djeca do sedam godina starosti imaju besplatan ulaz).  



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.