English
Mapa webaKontakt


Šareni Holi Run & Fest na Jarunu

Omiljeno zagrebačko mjesto za rekreativne aktivnosti RSC Jarun biti će u subotu 13. svibnja, s početkom u 15.00 sati,  domaćinom neobičnom i izrazito šarenom događaju Holi Run & Fest. Naime, riječ je o utrci namijenjenoj svim generacijama s ciljem promicanja poruke „slavimo pokret“ bez obzira na ograničenja u kretanju.

U utrci nema mjerenja vremena niti pobjednika a posebnost joj daje činjenica da njeni sudionici posipaju živopisne holi boje dužinom svih četiri kilometra staze što cijelu utrku čini atraktivnijom i zabavnijom. Holi boje poznate su po indijskom festivalu koji obilježava završetak zime i pozdravlja dolazak proljeća te su potpuno prirodne i ne štete okolišu.

Ovaj šareni festival  koji okuplja sve uzraste, obitelji s djecom i osobe s invaliditetom, prvi put stiže u Hrvatsku čime se Zagreb pridružuje brojnim svjetskim metropolama a pored utrke trkača i rolera sudionicima će ponuditi i veliki DJ party uz Vanillaz i Kostu Radmana. Događaj ima i humanitarni karakter budući da će u suradnji s Hrvatskom udrugom paraplegičara i tetraplegičara a pod pokroviteljstvom tvrtke Bauerfeind biti darovana i jedna invalidska kolica.

Ulaznice za utrku i tulum nakon utrke mogu se do subote nabaviti po cijeni od 50 kuna a na dan događanja po cijeni od 75 kuna (djeca do sedam godina starosti imaju besplatan ulaz).