English
Mapa webaKontakt

Spremite se za tradicionalnu Večernjakovu biciklijadu

Tradicionalna Večernjakova biciklijada ove se godine održava u svom 35. izdanju a na rasporedu je u subotu 13. svibnja. Start biciklijade zakazan je za 11 sati na parkiralištu ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice a devetkilometarska ruta završava na Bundeku gdje sve sudionike očekuje zabavni program uz glazbu, hranu i piće te mogućnost razgledanja Međunarodne vrtne izložbe Floraart.

Prva Večernjakova biciklijada održana je još 1978. godine a ozbirom kako je zamišljena posljednjih godina ona pruža posebnu priliku biciklistima da se provezu ulicama rezerviranima samo za automobile kojima se inače nemaju prilike voziti. Obzirom na višedesetljetnu tradiciju ne čudi da biciklijada svake godine okupi gotovo 2000 biciklista svih uzrasta.

Za sve čitatelje koji nemaju svoj bicikl a žele sudjelovati na biciklijadi Večernjak je u suradnji sa svojim partnerom Nextbikeom, sustavom javnih bicikala, osigurao besplatno korištenje bicikala.



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.