English
Mapa webaKontakt

Jarun dobitnik priznanja 2019 Experts' Choice Award



Servis TripExpert na kojemu su na jednom mjestu okupljene recenzije hotela, restorana i drugih turističko-ugostiteljskih objekata već četiri godine zaredom dodjeljuje priznanja najzanimljivijim i najbolje ocjenjenim atrakcijama, a među dobitnicima tog priznanja za 2019. godinu našao se i RSC Jarun.
 
Riječ je o priznanju koje reflektira stavove novinara i blogera iz više od 85 stručnih publikacija posvećenih turizmu i putovanjima, a među kojima su Lonely Planet, Afar Magazine, Frommer's i dr. Iz TripExperta poručuju kako je manje od dva posto svjetskih atrakcija primilo njihovo priznanje što ovaj uspjeh RSC Jaruna čini još značajnijim tim više jer se o pobjednicima odlučivalo na temelju više od 1,5 milijuna objavljenih recenzija.
Jarun je također i među dobitnicima TripExpert Best of Zagreb priznanja kao jedna od top zagrebačkih atrakcija.

 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.