English
Mapa webaKontakt


Tisuće posjetitelja na rođendanu Sportskih objekata

U nedjelju, 06.12.2015., Ustanova je po prvi put obilježila „Dan Sportskih objekata Zagreba“.

Središnja proslava započela je u 11:00 sati na Trgu Krešimira Ćosića kojim su u prošlosti prošetali brojni hrvatski i svjetski sportaši.

Na rođendanu Ustanove uz sugrađane i zaposlenike, kao gost, došao je i Gordan Kožulj, ambasador nadolazećih 3. Europskih sveučilišnih igara (ESI) u društvu Hrkija maskote ESI– koji je taj dan bio glavna atrakcija među svim posjetiteljima, a naročito među našim najmlađim gostima.

Predstavnik Hrvatskog Caritas-a Boris Peterlin ukratko nam je predstavio projekt „Za tisuću radosti – Zagrli svijet“, a za kraj sve okupljene mini koncertom su razveselili „Klinci s Ribnjaka“.

Slavlje se nastavilo u dvoranama, bazenima i klizalištima grada Zagreba. Najmlađi su uživali u putovanju kroz svijet bajki kojim su ih proveli klizačice i klizači KK Medo, a oni stariji u revijalnoj malonogometnoj utakmici u sklopu turnira Kutija šibica koji slavi 45. rođendan.

Preko tri tisuće posjetitelja uživalo je u nedjelju u besplatnom plivanju i klizanju, priredbi na ledu, te revijalnoj malonogometnoj utakmici Grada i Ustanove. Najposjećenija su bila klizališta, koje je taj dan posjetilo i do 40 % više posjetitelja u odnosu na „normalnu“ nedjelju.

Kratak pregled donosimo u fotogaleriji


DU1.JPG
DU2.JPG
DU3.JPG
DU5.JPG
DU6.jpg
DU7.jpg
DU8.JPG
DU9.JPG
DU10.JPG
DU4.JPG