English
Mapa webaKontakt

Pridržavanje epidemioloških mjera u terminima rekreacije na klizalištu Velesajam

Dragi naši korisnici,

kako bi rekreacija na ledu klizališta Velesajam bila u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama, a u cilju zaštite zdravlja Vas i Vaših obitelji, te naših djelatnika, na klizalištu je potrebno pridržavati se propisanih mjera.

Molimo Vas da se za dobrobit svih pridržavate sljedećih mjera:
  • na ulazu u prostor klizališta provodi se mjerenje temperature beskontaktnim toplomjerom - posjetiteljima s povišenom tjelesnom temperaturom nije dozvoljen ulaz u objekt,
  • prilikom ulaska na klizalište posjetitelji se trebaju upisati u evidencijske liste, dezinficirati ruke i obvezno nositi masku,
  • obvezno držanje fizičkog razmaka od 1,5 m na otvorenom i 2 m u zatvorenom prostoru,
  • obvezno je nošenje maske u svim zajedničkim zatvorenim prostorima klizališta,
  • nošenje maske tijekom samog klizanja nije obvezno uz održavanje propisanog razmaka.
Slijedom propisanih mjera i preporuka broj osoba na klizalištu je ograničen, te Vas molimo za razumijevanje.

Rekreativno klizanje na klizalištu Velesajam na rasporedu je petkom, subotom i nedjeljom, a više o terminima klizanja u studenom pronađite na sljedećem link-u.



 
 



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.