English
Mapa webaKontakt

Košarkaške zvijezde podržale ovogodišnji MNT Kutija šibica 2016

Košarkaši Cibone pozivaju sve zainteresirane momčadi da se prijave na najveći haklerski turnir u regiji „Kutija šibica 2016. powered by Coca­Cola“.
 
Marin Rozić, Željko Šakić, Ante Gospić, Elijah Johnson i Ante Žižić neki su od košarkaša Cibone koji su kao pravi zaljubljenici u nogomet podržali turnir koji spaja sve generacije, sve haklere, malonogometne heroje svojih ulica i kvartova i njihove prijatelje koji su odrasli s turnirom, postali profesionalci, reprezentativci i igrači velikih europskih klubova
 
Kutija Šibica tradicionalni je turnir koji promovira naraštaje nogometnih zaljubljenika, amatera i profesionalaca, a oduvijek je imala posebnu draž među haklerima u gradu, koji su željni dobre zabave, te žele pokazati svoje nogometno umijeće

Iako je ovo 46 godina Kutije, popularnost joj samo raste, te je i dalje jednako privlačna s čime se slažu i košarkaši Cibone koji vas pozivaju da se prijavite do 11.11.2016.

Prijave su moguće izravno u Domu sportova ili putem interneta na www.kutija-sibica.hr. Upisnina za turnir seniora i veterana (rođeni 1978. i stariji) iznosi 1.000,00 kuna, dok je cijena upisnine za Turnir žena simboličnih 400,00 kuna.
 
Turnir će se odigravati u gradskim dvoranama: Domu sportova – dvorana 2, SD Trešnjevka – Kutija šibica, SD Trnsko, SD Peščenica, SD Dubrava i SD Sutinska vrela. 
 
Sustav natjecanja Turnira ostaje isti onom prethodnih godina. U seniorskom i veteranskom turniru momčad čine 5 igrača u polju i 1 vratar, dok u turniru žena momčad na terenu čine 4 igračice i 1 vratarica.
 
Izvlačenje prijavljenih parova održat će se 17.11.2016., a prve utakmice igraju se već 26. 11. 2016..
 
Video možete pogledati ovdje 



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.