English
Mapa webaKontakt

Obilježen dan Ustanove Upravljanje sportskim objektima

Otvaranjem vrata 9 sportskih objekata Ustanova Upravljanje sportskih objekata grada Zagreb obilježila je jučer, 06.12., svoj treći rođendan.
 
Ustanova je formirana prije tri godine, iz ranije Podružnice Upravljanja sportskim objektima koja je bila u sastavu Zagrebačkog holdinga.
 
RSC Jarun, SP Mladost, bazenski kompleks Utrina, bazenski kompleks Svetice, Zimsko plivalište Mladost, bazen Iver, SRC Šalata, klizalište Velesajam i Hipodrom Zagreb, objekti su na kojima su naši građani imati priliku čitav dan besplatno se rekreirati, naučiti ponešto o svakom od objekata, upoznati programe i trenere sportova i sportsko-rekreacijske aktivnosti koje se na njima provode.

Prvi su svoja vrata građanima otvorili bazeni Svetice i Utrine, i to za ranojutarnju rekreaciju od 06:00 sati, a slijedili su ih bazen Iver, te Jarun na kojem je program prezentacije sportova koji su svoj dom našli na RSC započeo u 8 sati, a od 9 sati besplatno se plivati moglo na SP Mladost.

Od 10 sati, na Hipodromu je bilo organizirano druženje s konjima koji sudjeluju u školi jahanja koja je organizirana od strane Ustanove, a u 10:30 sati moglo se doći rekreirati i na Zimskom plivalištu Mladost.

Od gradskih klizališta, otvoreni su bili klizalište Šalata i klizalište Velesajam. U popodnevnom klizanju od 13:30 sati moglo se uživati na Šalati, a u večernjoj rekreaciji s bogatim programom koji je uključio i klizanje s Djedom Božićnjakom, hokejašima i Zagrebačkim Pahuljicama moglo se uživati od 19:00 sati.

Zahvaljujemo svim građanima i korisnicima koji su jučer s nama obilježili naš rođendan, ali i svima onima koji  su već dugi niz godina naši vjerni korisnici.

Fotogalerija




danUso2.jpg
danUso1.jpg
danUso3.jpg
danUso4.jpg
danUso12.jpg
danUso5.jpg
danUso6.jpg
danUso7.jpg
danUso8.jpg
danUso9.jpg
danUso10.jpg
danUso11.jpg
danUso13.jpg
danUso14.jpg
danUso15.jpg

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.