English
Mapa webaKontakt

Zatvaranja prometa u periodu od 17. do 25. rujna 2016. na RŠC Jarun

Dukat fit biciklistička utrka za djecu

U subotu 17. rujna, održati će se 5. biciklistička utrka Dukat fit za djecu i odrasle. Dječja utrka održati će se na otocima Univerzijade i Trešnjevka, a utrka za odrasle na cijeloj prometnici te će promet biti zatvoren u periodu od 11:00 do 14:00 sati. Prijavna mjesta za sve utrke su na otoku Univerzijade i otvaraju se u 9 sati. 

Natjecati će se u pet kategorija: 
  • 11:00 Dukatino mali (3 do 5 god.) - 200 m 
  • 11:20 Dukatino srednji (6 do 8 god.) – 1,2 km 
  • 11:40 Dukatino veliki (9 do 12 god.) – 1,2 km 
  • 12:00 utrke Dukat Fit za odrasle - 7,2 km i sportaši - 14 km. 
Europski juniorski kup u triatlonu

nedjelju 18. rujna, ulazi Hrvatski sokol i Hrgovići biti će otvoreni, ali će vozila moći skretati samo prema Malom jezeru. Organizator Zagrebački triatlonski savez će prema potrebi i mogućnostima povremeno osigurati prilaz otoku Trešnjevka u periodu kada je zatvoren promet, tj. od 8:00 do 16:00 sati.
 
Skicu zatvaranja prometa povodom Europskog juniorskog kupa pogledajte ovdje
 
Terry Fox Run

U nedjelju 25. rujna, održati će se humanitarna utrka Terry Fox Run i cijela prometnica biti će zatvorena u periodu od 15:30 do 17:00 sati. Start i cilj utrke je na Malom jezeru kod polivalentnog igrališta. 



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.