English
Mapa webaKontakt

U nedjelju na Bundeku 34. izdanje tradicionalnog Krosa Sportskih novosti

Više od 4300 učenika osnovnih i srednjih škola iz 19 hrvatskih  županija prijavilo se za 34.  izdanje tradicionalnog Krosa Sportskih novosti koji će se održati u nedjelju 9. travnja uz jezero Bundek, rečeno je na tiskovnoj konferenciji održanoj u četvrtak.

„Nema sumnje da je ovo najveće natjecanje s aktivnim sudionicima a imamo prijave iz 19 županija te se nadamo da će nam se pridružiti i preostale dvije pa da uistinu bude pokrivena cijela  Hrvatska“, rekao je na tiskovnoj konferenciji Boro Stipić iz Hrvatskog atletskog saveza dodajući kako „ne trebamo brinuti za našu mladost“.

Glavni urednik Sportskih novosti Mario Zorko istaknuo je da Kros služi kao promocija zdravog načina života i afirmacije školskog sporta otkrivajući da je broj prijavljenih učenika najveći u povijesti Krosa.
Otkriveno je i kako će posebnim gostom Krosa SN na Bundeku biti Toni Cetinski dok će se s učenicima družiti i hrvatske sportske zvijezde veslači Damir Martin i Valent Sinković, atletičarka Andrea Ivančević i gimnastičar Mario Možnik a na startu s učenicima će se pojaviti i pobjednica Krosa SN te najbrža Hrvatica na 3000 metara Matea Parlov.

Presici je nazočio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavivši da ga nećemo vidjeti u trkačkoj opremi.
„Kad netko 34 puta organizira neki posao onda mu treba skinuti kapu do poda i ja čestitam Sportskim novostima i Hrvatskom atletskom savezu. Doći ću u nedjelju ali neću trčati, no pobrinut ću se da sva djeca koja dođu dobiju srčeko. Iz Zagreba će u cijelu Hrvatsku otići pet tisuća zagrebačkih srca“, poručio je gradonačelnik.

Početak natjecanja zakazan je za 10 sati a ako je vjerovati vremenskim prognozama sudionike očekuje lijepo vrijeme. 



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.