English
Mapa webaKontakt


26. izdanje turnira "Mali medo"

Pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, a u organizaciji vaterpolo kluba Medveščak, od 25. do 28. srpnja 2013. godine održati će se 26. međunarodni vaterpolo turnir ‘Mali medo’ za igrače rođene 1998. i mlađe.

„Mali Medo“  je tradicionalni međunarodni vaterpolo turnir koji se ove godine održava po 26. put. To je turnir koji je zadražao kontinuitet održavanja i za vrijeme Domovinskog rada, a prvi put je održan još davne 1988. godine. Od 25. do 28. srpnja na bazenima ŠRC Šalata možete pogledati igračke vještine mladih, velikih vaterpolskih nada svojih klubova, te klubova iz susjednih zemalja.

Svečano otvaranje  turnira planirano je za  25. srpnja u 20:00 sati, a očekuje se i dolazak gradonačelnika Milana Bandića, koji je otvorio i prošlogodišnji, 25. jubilarni turnir.

Najbolji igrač, strijelac i golman dobit će pokal i prigodne poklone, dok prve tri ekipe na turniru umjesto pehara dobivaju plišanog medu.

Dođite i pogledajte kako mlade sportske nade igraju vaterpolo na bazenu Šalate.



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.