English
Mapa webaKontakt


Pokretom do zdravlja

Akcija pod nazivom "Pokretom do zdravlja" odvijati će se  na košarkaškom igralištu RŠC Jarun i na okolnim zelenim površinama dana 08. rujna 2012. s početkom u 11.00 sati.
 
Hrvatska komora fizioterapeuta, organizator akcije, poziva građane da se pridruže u obilježavanju međunarodnog dana Fizikalne terapije i izmjere svoju pokretljivost, indeks tjelesne mase i šećer u krvi kao indikatore za biti Fit kroz život.
 
Za vrijeme akcije  fizioterapeuti će davati besplatne savjete i fizioterapeutske tretmane, demonstrirati vježbe za prevenciju križobolje, vježbe za trudnice, prevenciju loših držanja i ravnih stopala kod djece, te ostale vježbe za poboljšanje fleksibilnosti, pokretljivosti i ravnoteže. Također će sudionici moći testirati i provjeriti svoju pokretljivost kroz upitnik "Promijeni stanje svoje tjelesne pokretljivosti".
 
Program uključuje besplatno mjerenje šećera u krvi i mjerenje indexa tjelesne mase, a to će biti popraćeno besplatnim savjetima. 
 
Pozivamo građane da  se pridruže u obilježavanju međunarodnog dana Fizikalne terapije i izmjere svoju pokretljivost, indeks tjelesne mase i šećer u krvi kao indikatore za biti Fit kroz život.
 
Preuzmi letak "Fit kroz život"