English
Mapa webaKontakt

Polufinalni dan najvećeg malonogometnog uzbuđenja



Veliko četvrtfinale je iza nas, a momčadi koje su se pokazale spremnijima i koje gledamo danas u polufinalu glavnog turnira su BIG BANG TEAM, MNK CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ, PIZZERIA STARI ZAGREB-BORONGAJ LUGOVI-FIMATO SPORT I BIBERON AMARENA u glavnom turniru, STOMATOLOŠKI CENTAR FLEGAR I IPA ZAGREB u veteranskom turniru, dok ćemo u polufinalu turnira za žene gledati momčadi ŽNK AGRAM I SUPER STARS.
 
Polufinalne utakmice Glavnog turnira na rasporedu su danas 27.12., a veliko finale ovogodišnje 47. Kutije šibica, kada ćemo dobiti novog malonogometnog pobjednika ovog prestižnog turnira je na rasporedu u četvrtak 28.12., u Maloj dvorani Doma sportova. Utakmice se igraju u Domu sportova uz izravan televizijski prijenos polufinalnih i finalnih seniorskih i veteranskih utakmica  na HTV-u. Pobjednicima su osigurane i bogate nagrade pa će tako pobjednicima seniorskog dijela pripasti novčana nagrada u iznosu od 60 000 kuna plus 31 500 kuna u uslugama ustanove Upravljanje sportskim objektima. Najbolja veteranska ekipa dobit će novčani iznos od 20 000 kuna te 19 500 kuna u uslugama Ustanove dok je fond  ženskog turnira na prijedlog gradonačelnika Milana Bandića udvostručen pa će pobjednicama pripasti iznos od 12,500 kuna te 10 650 kuna u uslugama Ustanove te će na dvomjesečno korištenje dobiti sponzorski automobil BMW X1.
 
Ulaznice za polufinale i finale mogu se kupiti po cijeni od 10 kn i vrijede samo za jedan dan. Djeca do treće godine starosti ne plaćaju ulaznice. Ulaznice za Kutiju šibica se mogu kupiti na blagajni Doma sportova.
 



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.