English
Mapa webaKontakt


Polufinalni dan najvećeg malonogometnog uzbuđenja



Veliko četvrtfinale je iza nas, a momčadi koje su se pokazale spremnijima i koje gledamo danas u polufinalu glavnog turnira su BIG BANG TEAM, MNK CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ, PIZZERIA STARI ZAGREB-BORONGAJ LUGOVI-FIMATO SPORT I BIBERON AMARENA u glavnom turniru, STOMATOLOŠKI CENTAR FLEGAR I IPA ZAGREB u veteranskom turniru, dok ćemo u polufinalu turnira za žene gledati momčadi ŽNK AGRAM I SUPER STARS.
 
Polufinalne utakmice Glavnog turnira na rasporedu su danas 27.12., a veliko finale ovogodišnje 47. Kutije šibica, kada ćemo dobiti novog malonogometnog pobjednika ovog prestižnog turnira je na rasporedu u četvrtak 28.12., u Maloj dvorani Doma sportova. Utakmice se igraju u Domu sportova uz izravan televizijski prijenos polufinalnih i finalnih seniorskih i veteranskih utakmica  na HTV-u. Pobjednicima su osigurane i bogate nagrade pa će tako pobjednicima seniorskog dijela pripasti novčana nagrada u iznosu od 60 000 kuna plus 31 500 kuna u uslugama ustanove Upravljanje sportskim objektima. Najbolja veteranska ekipa dobit će novčani iznos od 20 000 kuna te 19 500 kuna u uslugama Ustanove dok je fond  ženskog turnira na prijedlog gradonačelnika Milana Bandića udvostručen pa će pobjednicama pripasti iznos od 12,500 kuna te 10 650 kuna u uslugama Ustanove te će na dvomjesečno korištenje dobiti sponzorski automobil BMW X1.
 
Ulaznice za polufinale i finale mogu se kupiti po cijeni od 10 kn i vrijede samo za jedan dan. Djeca do treće godine starosti ne plaćaju ulaznice. Ulaznice za Kutiju šibica se mogu kupiti na blagajni Doma sportova.