English
Mapa webaKontakt

Obilježen Maskenbal na klizalištu Šalata

Uz taktove popularne domaće i strane glazbe, obilježili smo 26.02., već tradicionalnu proslavu Maskenbala na ledu na klizalištu Šalata, čiji je organizator Ustanova Upravljanje sportskim objektima.

Sunčano jutro izmamilo je mnoge ljubitelje klizanja, koji su zamaskirani došli na Šalatu i uživali u programu koji je započeo u 10:30 i trajao puna dva sata.

Sve zamaskirane klizače promatrao je naš žiri koji je na kraju među svim maskama izdvojio one koje su se po nečemu razlikovale od drugih. Cilj je bio nagraditi upravo one maske koje su djelo vrijednih ruku malih klizača i njihovih roditelja, baka, djedova.

Zahvaljujući našim dragim sponzorima i prijateljima koji su za najbolje maske pripremili bogate nagrade, podijeljeno je ukupno 10 glavnih i 2 posebne nagrade, a na kraju programa svi smo se zajedno zasladili krafnama.

Dio atmosfere donosimo u fotogaleriji


MS2017glavna.jpg
MS20173.jpg
MS20172.jpg
MS20174.jpg
MS20171.jpg

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.