English
Mapa webaKontakt

Tradicionalnim besplatnim noćnim skijanjem u utorak na Sljemenu kreće nova sezona



U utorak 18. prosinca u 19:00 sati započinje nova skijaška sezona već tradicionalnim besplatnim noćnim skijanjem koje je dar gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića Zagrepčankama, Zagrepčanima i svim posjetiteljima.
 
Za građane će biti otvoren Crveni spust i žičara Trosjed do 22:00 sata.
 
U srijedu 19. prosinca skijalište radi od 9:00 do 16:00 sati.
 
Na Sljeme građani mogu doći i javnim gradskim prijevozom, odnosno autobusom ZET-a koji polazi s Mihaljevca. Red vožnje na www.zet.hr.
 
Zbog čestih upita građana sa Skijališta Sljeme poručuju kako ne iznajmljuju skijašku opremu. 
 
Isti dan u 15:00 sati će biti otvorena i livada na Cmroku za sanjkašice i sanjkaše a sanjkanje na Cmroku je besplatno za sve građane.
 
Radno vrijeme skijališta je svakim danom od 09:00 do 16:00 sati dok je noćno skijanje na rasporedu utorkom i četvrtkom od 19:00 do 22:00.
 
Cjenik karata potražite na linku: https://www.sportskiobjekti.hr/default.aspx?id=150.

 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.