English
Mapa webaKontakt


"Karavana za život" na RŠC Jarun

Udruga Karavana za život “bikeri na cesti” organizira treću karavanu, koja će ove godine okupiti više tisuća bikera, motorista i motociklista iz cijele Hrvatske i inozemstva i to u Zagrebu, RŠC Jarun – Otok hrvatske mladeži, 3. svibnja 2014. godine. Generalni pokrovitelj ove manifestacije je Grad Zagreb.

Karavana za život – bikeri na cesti, prvi je put realizirana 2012. godine, a okupila je više tisuća motocikala. Ove godine prema riječima organizatora očekuje se dolazak oko 6000 sudionika. Cilj karavane je okupiti što veći broj motociklista iz Hrvatske i okolnih zemalja, kako bi javnosti zajednički ukazali na opasnosti koje prijete vozačima motocikala.

Uz Karavanu koja dolazi iz svih smjerova Hrvatske očekuje se i veliki broj sudionika iz susjednih zemalja. Svi oni susresti će se na dvije točke ulaza u grad na istoku i na zapadu. Kod ulice Hrvatskog sokola na ulazu u RŠC Jarun minutom šutnje odat će se počast svim poginulima.

Na Otoku hrvatske mladeži biti će organizirani koncerti, te postavljeni štandovi s puno različitog popratnog sadržaja, a cijela manifestacija imat će i humanitarni predznak.

Pozivamo i vas da se pridružite Karavani na Jarunu!




Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.