English
Mapa webaKontakt


Think Green - Jarun 2013

Ronilački klub "Roniti se mora" u suradnji s "National Geographic Hrvatska" i ove godine organizira veliku humanitarno–ekološku akciju "Think Green – Jarun 2013" koja će se održati u subotu, 19. listopada na zagrebačkom jezeru Jarun.

Ekološko–humanitarna akcija sastojat će se od čišćenja Jarunskog jezera i površine oko jezera, ekoloških radionica na kojima će građani moći naučiti mnoge korisne informacije o zelenom načinu življenja, te prikupljanja sredstava za SOS Dječje selo Hrvatska.

Tako ćete po promotivnim cijenama moći kupiti stare brojeve SCUBAlife magazina, National Geographica i podvodne fotografije, a sav prihod ići će u korist djece iz Dječjeg sela.

RK "Roniti se mora" će u sklopu eko akcije organizirati i edukaciju za mlade o ronjenju i potrebnoj opremi, životinjskom i biljnom svijetu u vodama, te podvodnoj fotografiji.


Svoj dolazak najavilo je  više od 30 ronilaca iz Zagreba, Siska, Varaždina i Karlovca, a u akciju čišćenja Jaruna uključio se i Grad Zagreb.




Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.