English
Mapa webaKontakt


Proizvodi hrvatskog sela na Bundeku

Od petka, 11. travnja pa do nedjelje 13. travnja 2014. godine u Parku Bundek održati će se 13. po redu sajamska priredba Proizvoda hrvatskog sela.

Proizvodi Hrvatskog sela najznačajniji je seljački sajam u Hrvatskoj prema broju izlagača i ostvarenim rezultatima. Ove godine na sajmu se očekuje oko 350 izlagača iz svih krajeva Hrvatske koji će biti smješteni u velikom šatoru sa drvenom podnicom.

Očekuje se da će u tri dana sajam posjetiti oko 25.000 posjetitelja. Promocija i prodaja proizvoda hrvatskog sela, te opskrba potrošača s proizvodima do kojih se teže dolazi, kao i kultura i tradicija hrvatskog sela glavni su ciljevi ove priredbe.

Uz bogatu ponudu poljoprivrednih proizvoda kao što su domaći suhomesnati proizvodi, domaći sirevi, med i ostali pčelinji proizvodi, eko proizvodi, ulje i ocat, vina, rakije i likeri, te ostali prehrambeni proizvodi, posjetiteljima će se ponuditi i proizvodi tradicijskih obrta i kućne radinosti, bogat kulturno-umjetnički program, te VIII. Izložba hrvatskih pasmina domaćih životinja i VI. Bambino kup.

Pozivamo vas da ovaj vikend posjetite Bundek i uživate u sajmu - ulaz je besplatan!

 

 

 

 




Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.