English
Mapa webaKontakt

Obuka neplivača za odrasle

TIJEKOM LJETNIH MJESECI

Za odrasle neplivače


Lokacija: PJ ŠALATA
Mjesto održavanja programa: mali bazen na otvorenom
0,80 – 1,35 m. dubine
temperatura vode 260 - 290 C
Sudjeluju u programu: Odrasli neplivači
Sati održavanja:  20:00 – 21:00 sat
Dani održavanja: Od ponedjeljka do petka
Cijena programa mjesečno: 300,00 kn (za 10 sati)
Kapacitet programa: od 16 do max 18 polaznika
Vođenje programa: stručni voditelj - diplomirani kineziolog, trener plivanja


Opis programa
Program se organizira cijelo ljeto. Jedan tečaj traje deset dana, a odvija se u večernjem terminu, svaki radni dan po jedan sat. Učenje plivanja provodi se klasičnim metodskim postupkom, uz pomoć i bez rekvizita. Neplivač se može uključivati u više tečaja, sve dok ne postane plivač početnik i program može nastaviti u dubokoj vodi. Učitelj, osim provođenja sadržaja plivanja, pomaže, potiče i bodriti svakog pojedinca u savladavanju poteškoća koje neplivača ometaju u ustrajnom nastojanju postizanja krajnjeg cilja obuke. U slučaju lošeg vremena sat se otkazuje, a nadoknade su prema dogovoru s voditeljicom.

Svi mogu naučiti plivati, a brzina uspjeha ovisi o prethodnom iskustvu s vodom i nivou straha, fleksibilnosti u zglobovima, te želji i upornosti da se program savlada. 

Cilj programa:
Navikavanje na vodu, te slobodno i bez straha kretanje kroz vodu, odnosno „ sprijateljiti „ se s vodom, zaroniti, proplutati i proplivati svojom tehnikom ili jednom od četiri tehnike nekoliko metara. Preplivati dužinu malog bazena (25 metara) svojom ili jednom od plivačkih tehnika. Plivanje u dubokoj vodi (samo u kolovozu).
 
Napomena:

Ako  bolujete od neke bolesti ili postoje neki drugi problemi koji se mogu manifestirati na bazenu molimo da o tome prije prvog sata obavijestite voditelja.
 
Oprema koja je potrebna:

Kupači kostim ili gaćice, natikače, veliki ručnik ili bademantil, kapa za plivanje nije obvezna. 

Program se odvija u 5 termina, odnosno svaka 2 tjedna počinje novi tečaj.
 
Nakon predbilježbe u Program, potrebno je izvršiti uplatu prije početka odabranog tečaja. Uplata se može izvršiti na blagajni ŠRC Šalata svaki radni dan od 13:00 do 18:30, te subotom, nedjeljom i blagdanom od 10:30 – 18:30 sati.
 
 

Kontakt:
 

PJ ŠALATA
Schlosserove stube 2
Tel:  46 16 300
        46 18 509
e-mail: sanja.zuti@jarun.hr

UPISI od 04.06.2018. - više na link-u