English
Mapa webaKontakt

Obuka neplivača za odrasle

TIJEKOM LJETNIH MJESECI

Za odrasle neplivače


Lokacija: PJ ŠALATA
Mjesto održavanja programa: mali bazen na otvorenom
0,80 – 1,35 m. dubine
temperatura vode 260 - 290 C
Sudjeluju u programu: Odrasli neplivači
Sati održavanja:  20:00 – 21:00 sat
Dani održavanja: Od ponedjeljka do petka
Cijena programa mjesečno: 300,00 kn (za 10 sati)
Kapacitet programa: od 16 do max 18 polaznika
Vođenje programa: stručni voditelj - diplomirani kineziolog, trener plivanja


Opis programa
Program se organizira cijelo ljeto. Jedan tečaj traje deset dana, a odvija se u večernjem terminu, svaki radni dan po jedan sat. Učenje plivanja provodi se klasičnim metodskim postupkom, uz pomoć i bez rekvizita. Neplivač se može uključivati u više tečaja, sve dok ne postane plivač početnik i program može nastaviti u dubokoj vodi. Učitelj, osim provođenja sadržaja plivanja, pomaže, potiče i bodriti svakog pojedinca u savladavanju poteškoća koje neplivača ometaju u ustrajnom nastojanju postizanja krajnjeg cilja obuke. U slučaju lošeg vremena sat se otkazuje, a nadoknade su prema dogovoru s voditeljicom.

Svi mogu naučiti plivati, a brzina uspjeha ovisi o prethodnom iskustvu s vodom i nivou straha, fleksibilnosti u zglobovima, te želji i upornosti da se program savlada. 

Cilj programa:
Navikavanje na vodu, te slobodno i bez straha kretanje kroz vodu, odnosno „ sprijateljiti „ se s vodom, zaroniti, proplutati i proplivati svojom tehnikom ili jednom od četiri tehnike nekoliko metara. Preplivati dužinu malog bazena (25 metara) svojom ili jednom od plivačkih tehnika. Plivanje u dubokoj vodi (samo u kolovozu).
 
Napomena:

Ako  bolujete od neke bolesti ili postoje neki drugi problemi koji se mogu manifestirati na bazenu molimo da o tome prije prvog sata obavijestite voditelja.
 
Oprema koja je potrebna:

Kupači kostim ili gaćice, natikače, veliki ručnik ili bademantil, kapa za plivanje nije obvezna. 

Program se odvija u 5 termina, odnosno svaka 2 tjedna počinje novi tečaj.
 
Nakon predbilježbe u Program, potrebno je izvršiti uplatu prije početka odabranog tečaja. Uplata se može izvršiti na blagajni ŠRC Šalata svaki radni dan od 13:00 do 18:30, te subotom, nedjeljom i blagdanom od 10:30 – 18:30 sati.
 
 

Kontakt:
 

PJ ŠALATA
Schlosserove stube 2
Tel:  46 16 300
        46 18 509
e-mail: sanja.zutibradley@sportskiobjekti.hr

UPISI od 03.06.2019. - više na link-u
Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.