English
Mapa webaKontakt

Škola jahanja


Škola jahanja Hipodrom Zagreb je osnovana 2005. godine s ciljem obuke jahača i upoznavanja javnosti s čarima konjičkog svijeta. Ovdje ćete steći znanje kroz treninge i predavanja u ophođenju s konjima, o osnovama jahanja te o konjičkom sportu općenito.

U sastavu škole radi trener Christian Marinko Barbić koji vam sa svojim jahaćim iskustvom i uspješnom sportskom karijerom stoji na usluzi.

Konji koji rade u sastavu Škole su podijeljeni u dvije grupe, jedna služi temeljnoj obuci jahaća dok se u drugoj skupini nalaze konji koji služe za sportsku obuku i daljnje usavršavanje jahaćih vještina.

Treninzi se održavaju u malim skupinama, pa je mnogo pažnje posvećeno svakom pojedinom učeniku, a termini su u potpunosti prilagođeni vašem životnom ritmu: sami dogovarate satnicu s trenerom.

Škola jahanja radi tijekom cijele godine jer zatvorena jahaonica omogućuje treninge bez obzira na vremenske prilike. Ako ste zainteresirani za sportske treninge, za vas postoji mogućnost polaganja ispita za natjecateljsku dozvolu kojom stječete pravo sudjelovanja na turnirima u preponskom i dresurnom jahanju.

Radujemo se vašem dolasku!

Detaljnije o tečaju škole jahanja


Kontakt:
Škola jahanja Hipodrom Zagreb
tel.: 01 65 22 499; mob.: 091/6536-559
Trener škole jahanja:
Christijan Marinko Barbić
e-mail: snjezana.lucicstegmayer@sportskiobjekti.hr


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.