English
Mapa webaKontakt

Bundek
Automobilom

Ako dolazite u Zagreb iz smjera zapada (Ljubljana, Bregana, Krapina) krećite se Ljubljanskom avenijom u smjeru istoka, a zatim Zagrebačkom avenijom i Slavonskom avenijom do skretanja na Aveniju Većeslava Holjevca. Skrenite desno na Most Slobode, i kada mostom pređete rijeku Savu na prvom semaforu skrenite lijevo u Ulicu Damira Tomljanovića. Sa lijeve strane nalazi se Športsko rekreacijski centar Bundek.
Ako dolazite u Zagreb iz smjera juga (Split, Rijeka, Karlovac) krećite se Jadranskom avenijom u smjeru sjevera. Nakon dolaska do rotora skrenite desno u Aveniju Dubrovnik. Avenijom Dubrovnik vozite ravno do skretanja sa Avenijom Većeslava Holjevca (kod Muzeja suvremene umjetnosti), skrenite lijevo i na prvom semaforu prije Mosta Slobode skrenite desno u Ulicu Damira Tomljanovića. Sa lijeve strane nalazi se Športsko rekreacijski centar Bundek.
Ako dolazite u Zagreb iz smjera istoka (Slavonski Brod, Varaždin) krećite se Slavonskom avenijom u smjeru zapada, do skretanja za Novi Zagreb. Skrenite lijevo na Most Slobode. Alejom Većeslava Holjevca vozite ravno do prvog semafora, te skrenite lijevo u Ulicu Damira Tomljanovića. Sa lijeve strane nalazi se Športsko rekreacijski centar Bundek.


Javnim prijevozom

AUTOBUS
Autobusne linije broj voze sa terminala Glavni kolodvor u smjeru juga do Športsko rekreacijski centar Bundek. Izlazna postaja je „Bundek“ na Aveniji Većeslava Holjevca.

TRAMVAJ
S terminala Savski most prema Športsko rekreacijski centar Bundek vozi tramvaj na liniji broj 7 tramvajskom linijom Savski most - Dubrava. Izlazna postaja je »Središće“ na Aveniji Dubrovnik.
S terminala Črnomerec prema Športsko rekreacijski centar Bundek vozi tramvaj na liniji broj 6 tramvajskom linijom Črnomerec-Sopot. Izlazna postaja je »Središće“ na Aveniji Dubrovnik.
S terminala Mihaljevac prema Športsko rekreacijski centar Bundek vozi tramvaj na liniji broj 14 tramvajskom linijom Mihaljevac-Zapruđe. Izlazna postaja je »Središće“ na Aveniji Dubrovnik.
Ako se nalazite u centru grada s Trga bana Josipa Jelačića za dolazak u Športsko rekreacijski centar Bundek koristite tramvajsku liniju broj 6 u smjeru istoka i tramvajsku liniju broj 14 u smjeru zapada.
Ako se nalazite u blizini Autobusnog kolodvora za dolazak u Športsko rekreacijski centar Bundek koristite tramvajsku liniju broj 6 i 7 u smjeru juga.
Ako se nalazite u blizini Željezničkog kolodvora za dolazak u Športsko rekreacijski centar Bundek koristite tramvajsku liniju broj 6 u smjeru zapada.


Parkirališta

Javno parkiralište nalazi se odmah uz Športsko rekreacijski centar Bundek i ne naplaćuje se.