English
Mapa webaKontakt

Bundek
Automobilom

Ako dolazite u Zagreb iz smjera zapada (Ljubljana, Bregana, Krapina) krećite se Ljubljanskom avenijom u smjeru istoka, a zatim Zagrebačkom avenijom i Slavonskom avenijom do skretanja na Aveniju Većeslava Holjevca. Skrenite desno na Most Slobode, i kada mostom pređete rijeku Savu na prvom semaforu skrenite lijevo u Ulicu Damira Tomljanovića. Sa lijeve strane nalazi se Športsko rekreacijski centar Bundek.
Ako dolazite u Zagreb iz smjera juga (Split, Rijeka, Karlovac) krećite se Jadranskom avenijom u smjeru sjevera. Nakon dolaska do rotora skrenite desno u Aveniju Dubrovnik. Avenijom Dubrovnik vozite ravno do skretanja sa Avenijom Većeslava Holjevca (kod Muzeja suvremene umjetnosti), skrenite lijevo i na prvom semaforu prije Mosta Slobode skrenite desno u Ulicu Damira Tomljanovića. Sa lijeve strane nalazi se Športsko rekreacijski centar Bundek.
Ako dolazite u Zagreb iz smjera istoka (Slavonski Brod, Varaždin) krećite se Slavonskom avenijom u smjeru zapada, do skretanja za Novi Zagreb. Skrenite lijevo na Most Slobode. Alejom Većeslava Holjevca vozite ravno do prvog semafora, te skrenite lijevo u Ulicu Damira Tomljanovića. Sa lijeve strane nalazi se Športsko rekreacijski centar Bundek.


Javnim prijevozom

AUTOBUS
Autobusne linije broj voze sa terminala Glavni kolodvor u smjeru juga do Športsko rekreacijski centar Bundek. Izlazna postaja je „Bundek“ na Aveniji Većeslava Holjevca.

TRAMVAJ
S terminala Savski most prema Športsko rekreacijski centar Bundek vozi tramvaj na liniji broj 7 tramvajskom linijom Savski most - Dubrava. Izlazna postaja je »Središće“ na Aveniji Dubrovnik.
S terminala Črnomerec prema Športsko rekreacijski centar Bundek vozi tramvaj na liniji broj 6 tramvajskom linijom Črnomerec-Sopot. Izlazna postaja je »Središće“ na Aveniji Dubrovnik.
S terminala Mihaljevac prema Športsko rekreacijski centar Bundek vozi tramvaj na liniji broj 14 tramvajskom linijom Mihaljevac-Zapruđe. Izlazna postaja je »Središće“ na Aveniji Dubrovnik.
Ako se nalazite u centru grada s Trga bana Josipa Jelačića za dolazak u Športsko rekreacijski centar Bundek koristite tramvajsku liniju broj 6 u smjeru istoka i tramvajsku liniju broj 14 u smjeru zapada.
Ako se nalazite u blizini Autobusnog kolodvora za dolazak u Športsko rekreacijski centar Bundek koristite tramvajsku liniju broj 6 i 7 u smjeru juga.
Ako se nalazite u blizini Željezničkog kolodvora za dolazak u Športsko rekreacijski centar Bundek koristite tramvajsku liniju broj 6 u smjeru zapada.


Parkirališta

Javno parkiralište nalazi se odmah uz Športsko rekreacijski centar Bundek i ne naplaćuje se.

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.