English
Mapa webaKontakt

Nogometni stadion Zagreb

Izgradnja stadiona započela je 1910-ih godina za potrebe Concordije.Izgradnja igrališta na Tratinskoj cesti (današnji stadion u Kranjčevićevoj), tada najvećeg u Zagrebu, završena je 1921.

Današnji oblik i formu stadiona u Kranjčevićevoj ulici NS Zagreb “duguje” jednom nesretnom događaju iz povijesti kluba. Naime, 29. studenog 1977. godine u požaru je uništena zapadna tribina stadiona
u Kranjčevićevoj. Od tog vremena stadion u Kranjčevićevoj doživljavao je modifikacije, ali najveći dio infrastrukture izgrađen je u pripremi Univerzijade u Zagrebu, svjetskih studentskih igara održanih 1987. godine.

Stadion se sastoji od dvije tribine i predviđen je za odigravanje dnevnih i noćnih utakmica, zahvaljujući reflektorima koji su ponovno postavljeni u sklopu infrastrukture stadiona 2008. godine.

U sklopu stadiona nalazi se i kružna biciklistička staza koja služi za održavanje biciklističkih utrka. 
Stadion od zadnjeg uređenja 2018. godine kada su postavljene stolice na istočnu tribinu i postavljen novi hibridni travnjak ima kapacitet od 5.350 sjedećih mjesta.



Kontakt:
Nogometni stadion Zagreb
Kranjčevićeva ulica 4
10000 Zagreb
Tel: +385 1 6422 373   
e-mail: igor.sestic@sportskiobjekti.hr   


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.