English
Mapa webaKontakt

Sportska dvorana Sutinska vrela

Polivalentna sportska dvorana Sutinska vrela građena je uoči Univerzijade a prvenstveno je namijenjena  odbojkaškim natjecanjima. 

Velika dvorana s gledalištem kapaciteta 1300 sjedećih mjesta, s prostorijama za sportaše i novinare, prostire se na:4011,55 m2, a u njoj se odvijaju treninzi i natjecanja  u rukometu, košarci, odbojci, borilačkim sportovima, badmintonu, plesnim sportovima, stolnom  tenisu, streličarstvu, aerobiku itd. U dvorani se nalazi i stijena za penjanje te se u njoj odvijaju brojne kulturne priredbe
 
Mala dvorana se prostire na 162,55m2 a namijenjena je treninzima borilačkih sportova, sportskoj rekreciji, sportovima za vrtićki uzrast, rock'n'roll treninzima i natjecanjima....
 
U sklopu SD Sutinska vrela nalazi se još i dvorana za judo, dvorana za treninge kulturno-umjetničkog društva i wellness.



 
Kontakt:
SD Sutinska vrela
Podsusedski trg 14B
Susedgrad, 10000 Zagreb
Tel: +385 1 6422 396 (pon-pet od 08:00-16:00 h) 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.