English
Mapa webaKontakt

Obuka plivanja za odrasle

 OBUKA PLIVANJA ZA ODRASLE
 
Mjesto održavanja programa: rekreacijski bazen
0,85 – 1,35 m dubine
temperatura vode 30-31 °C
Sudjeluju u programu: Odrasli neplivači
Sati održavanja: 21,00 - 21,45 sati
Dani održavanja: svaki radni dan - 3 tjedna (osim blagdana)
Cijena programa mjesečno: 450,00 kn
   
Vođenje programa: stručni voditelj
 
Opis programa:
Program se odvija u večernjem terminu svaki dan po jedan sat, osim subote i nedjelje. Tečaj traje petnaest sati odnosno tri tjedna, a provodi ga stručni voditelj. Učenje plivanja provodi se klasičnim metodskim postupkom, sa i bez rekvizita. Velika važnost učitelja kao podrška i poticanje za ustrajnost i dovođenje odraslog neplivača do krajnjeg cilja obuke
 
Cilj programa:
Osloboditi se straha od vode, „sprijateljiti“ se s njom, slobodno se kretati, zaroniti, proplutati i proplivati svojom tehnikom ili jednom od četiri tehnike.
 
Napomena:
Ako korisnik boluje od neke bolesti ili postoje neki drugi problemi koji se mogu manifestirati tijekom programa, molimo da o tome prije prvog sata obavijestite voditelja.
 
Oprema koja ja potrebna: kupači kostim ili gaćice,  veliki ručnik ili bademantil, kapa za plivanje i natikače.
 
 
 
Kontakt:
Bazen Jelkovec
Ulica Vladimira Stahuljaka 5
Sesvete
Tel: 01 6421 460


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.