English
Mapa webaKontakt

Učenje i usavršavanje tehnika plivanja za odrasle plivače

 Za odrasle plivače

Lokacija: PJ ŠALATA
Mjesto održavanja programa: duboki bazen na otvorenom
2,00 – 5,40 m. dubine
temperatura vode 250 - 270 C
Sudjeluju u programu: Odrasli plivači
Sati održavanja: 19:00 – 20:00 sati
Dani održavanja: radnim danom (samo u kolovozu)
Cijena programa mjesečno: 250,00 kn (za 5 sati)
Kapacitet programa: prema broju raspoloživih mjesta
Vođenje programa: stručni voditelj - diplomirani kineziolog, trener plivanja


Opis programa
Program se održava samo u kolovozu. Jedan tečaj traje pet sati, a odvija se svaki radni dan, u dubokoj vodi u jednoj pruzi. Jedan učitelj radi s osam do maksimalno deset polaznika. Osiguran je jedan spasilac. Program je osmišljen za plivače početnike koji su uspješno savladai program obuke neplivača na Šalati, te mogu nastaviti s učenjem plivanja u dubokoj vodi u cilju savladavanja straha od duboke vode, također, program je osmišljen i za iskusne plivače radi učenja i usavršavanja plivačkih tehnika. Ako zbog loših vremenskim uvjeta sat nije održan, tečaj se produžuje radnim danima za broj neodrađenih sati i završava nakon odrađenih pet sati plivanja, a novi tečaj počinje od sljedećeg radnog dana.

Cilj programa:
Savladati strah od duboke vode, poboljšati i usavršiti znanje plivanja. Naučiti plivati tehniku plivanja koju još niste savladali, te naučiti pravilno plivati tehnike plivanja.

Napomena:
Ako bolujete od neke bolesti ili postoje neki drugi problemi koji se mogu manifestirati na bazenu molimo da o tome prije prvog sata obavijestite voditelja.

Oprema koja je potrebna:
Kupači kostim ili gaćice, natikače, veliki ručnik ili bademantil, kapa za plivanje nije obvezna.

Nakon predbilježbe u Program, potrebno je izvršiti uplatu prije početka odabranog tečaja. Uplata se može izvršiti na blagajni ŠRC Šalata svaki radni dan od 13:00 do 17:30 sati.

Informacije i predbilježbe su svaki radni dan od 08,00 - 15,30 sati od 16.07.2018. godine na tel. 4618 - 509 , 4616 – 300; e-mail:sanja.zuti@jarun.hr


Kontakt:

PJ ŠALATA
Schlosserove stube 2
Tel: 46 16 300
46 18 509
e-mail: sanja.zuti@jarun.hr