Sljeme nikad bliže - ljetni popusti od 40 do 70 %

Sljeme sa svojih 1035 metara nadmorske visine, ne predstavlja samo najviši vrh Medvednice, ono je ujedno i najvažnije planinarsko- turističko središte Parka prirode koji se nalazi u neposrednoj blizini Zagreba, za koji se od 19. stoljeća udomaćio i naziv Zagrebačka gora.
 
Već više od 140 godina Sljeme je popularno zagrebačko izletište. S podnožja prema vrhu vode mnogobrojne staze i putevi kojim izletnici, uživajući u prekrasnom krajoliku, stižu do vrha.
 
Za sve one koji traže bržu i komotniju varijantu dolaska  do objekata na Sljemenu na raspolaganju je Sljemenska cesta . Od Jelačićevog trga, iz središta Zagreba, svega je 20 km do vrha Medvednice i potrebno je pola sata vožnje. Za one najkomotnije, preporučujemo ZET-ovu autobusnu liniju koja vozi s okretišta tramvaja Mihaljevac do Sljemena.
 

Ove godine je Zagrebački holding  za svoje sugrađane, a naročito umirovljenike, pripremio povoljnije ponude smještaja u hotelu Tomislavov dom, za toplih ljetnih dana. Smještaj u hotelu Tomislavov dom, koji je ove godine po izboru građana zauzeo visoko četvrto mjesto među zagrebačkim   hotelima, kreće se od 170 kn po osobi, za umirovljenike, na bazi polupansiona . Svi ostali gosti koji smještaj rezerviraju najmanje 24 sata prije dolaska biti će ugodno iznenađeni cijenom.
 
Smještaj u jednokrevetnoj sobi, na bazi noćenja s doručkom, s mogućnosti korištenja bazena i dvorane za fitness, kreće se od 190 kn po danu. Cijena smještaja za dvokreventu sobu, standard ili comfort, kreće se od 299 kn.

Ljetujte u vrhunsko opremljenim apartmanima Snježne kraljice

Oni koji se odluče za apartmanski smještaj, apartmanska kuća Snježna kraljica  nudi najam apartmana za 1-4 osobe već od 349 kn po danu, uz rezervaciju 24 sata prije dolaska. Gostima apartmana na raspolaganju  stoje sprave za vježbanje, whirlpool-jacuzzi u apartmanskoj kući, kao i bazen u hotelu Tomislavov dom.
 
Domaćini apartmanske kuće Snježna kraljica potruditi će se vratiti vas u neka davna vremena, pripremajući vam jela iz autohtone kuhinje. Probajte i uživajte u „šne-noklima, šmarnu, eingemachtecu“ , pravoj štrudli od jabuka ili već zaboravljenom jelu - žgancima sa špekom i lukom. Apartmanska kuća Snježna kraljica može se pohvaliti posebnim standardom „Hrvatska autohtona kuhinja“ koju dodjeljuje Ministrastvo turizma.
Provedite ljetne dane u hladovini stoljetne šume Medvednica, u objektima Tomislavov dom i Apartmanskoj kući Snježna kraljica.