English
Mapa webaKontakt

Ponuda

U zimskim mjesecima Šalata rekreativnim korisnicima nudi uživanje na klizalištu; dok se u ljetnim mjesecima možete rashladiti na bazenu

Za najmlađe

Tijekom čitave godine organizirani su Programi dječjih vrtića pod nazivom „ Odgojno zdravstveni program djece predškolskog uzrasta. Zimi djeca 'pohađaju'  školu klizanja, u proljeće tenisa i koturanja, a ljeti školu plivanja. Programi traju deset dana a organiziraju se u suradnji sa vrtićima. Djeca imaju organiziran prijevoz iz vrtića na klizalište Šalata.


Za klubove i sportaše

Svojim posjetiteljima Šalata nudi mogućnost kompletnog  organiziranja aktivnosti u nizu športova na slijedećim  športskim objektima:

OTVORENI BAZENI
Olimpijski sa skakaonicom, srednji i mali bazen (pračakalište)
Sezona traje od  početka lipnja do početka rujna

KLIZALIŠTE
(otvoreno od početka studenog do početka ožujka)
Služi za treninge hokeja na ledu i sinhronog klizanja, te rekreacijskog klizanja za građanstvo zimi – VIDEO DISCO KLIZALIŠTE.

TENIS IGRALIŠTA
9 teniskih igrališta koji se mogu koristiti od mjeseca travnja do početka listopada. U zimskom periodu na 4 teniska igrališta postavljaju se 2 teniska balona.
Teniske terene koristi i iznajmljuje Teniski klub Medveščak


DVORANA ZA BORILAČKE SPORTOVE
Dvoranu koristi Taekwan do klub Metalac

KOŠARKAŠKO I RUKOMETNO IGRALIŠTE
Osim treninga košarke i rukometa na novouređenom rukometnom igralištu održavaju se rekreativni malonogometni turniri.

TRIM KABINET
Koristi se za rekreativne programe te je moguć i najam prostora. Za dodatne informacije i slobodne termine molimo kontaktirajte nas.