English
Mapa webaKontakt

RŠC Jarun
Automobilom

Ako dolazite u Zagreb iz smjera zapada (Ljubljana, Bregana, Krapina) krećite se Ljubljanskom avenijom u smjeru istoka, a zatim Zagrebačkom avenijom do skretanja za Ulicu Hrvatskog sokola. Nakon skretanja desno u Ulicu Hrvatskog sokola nastavite vožnju ravno do RŠC Jarun.
Ako dolazite u Zagreb iz smjera juga (Split, Rijeka, Karlovac) krećite se Jadranskom avenijom u smjeru sjevera. Nakon dolaska do rotora skrenite na Jadranski most. Kada mostom pređete rijeku Savu skrenite lijevo u Selsku cestu. Vozite do prvog semafora, pa skrenite lijevo u Horvaćansku cestu. Horvaćanskom cestom vozite ravno do skretanja za naselje Jarun i nastavite vožnju ravno po ulici Hrgovići do RŠC Jarun.
Ako dolazite u Zagreb iz smjera istoka (Slavonski Brod, Varaždin) krećite se Slavonskom avenijom u smjeru zapada, zatim Zagrebačkom avenijom do skretanja za naselje Jarun. Ulicom Hrgovići nastavite vožnju ravno do RŠC Jarun.


Javnim prijevozom

AUTOBUS
Autobusna linija broj 113 vozi sa terminala Ljubljanica na liniji Ljubljanica - Jarun do RŠC Jarun.

TRAMVAJ
S terminala Borongaj prema RŠC Jarun vozi tramvaj na liniji broj 17 tramvajskom linijom Prečko - Borongaj. Izlazna postaja je »Staglišće« (ako želite na Malo jezero) ili „Jarun“ (ako želite na Veliko jezero i Regatnu stazu) na Horvaćanskoj cesti.
S terminala Maksimir prema RŠC Jarun vozi tramvaj na liniji broj 5 tramvajskom linijom Prečko - Maksimir. Izlazna postaja je »Staglišće« (ako želite na Malo jezero) ili „Jarun“ (ako želite na Veliko jezero i Regatnu stazu) na Horvaćanskoj cesti.
Ako se nalazite u centru grada s Trga bana Josipa Jelačića za dolazak u RŠC Jarun koristite tramvajsku liniju broj 17 u smjeru zapada.
Ako se nalazite u blizini Autobusnog kolodvora za dolazak u RŠC Jarun koristite tramvajsku liniju broj 5 u smjeru zapada.
Ako se nalazite u blizini Željezničkog kolodvora za dolazak u RŠC Jarun koristite tramvajsku liniju broj 4 u smjeru zapada do izlazne postaje „Veslačka“, a nakon toga tramvajske linije 5 i 17 do izlazne postaje „Staglišće“ ili „Jarun“.


Parkirališta

RŠC Jarun posjeduje vlastito parkiralište unutar objekta. Parkiralište se naplaćuje.